invoering
Wij ("wij", "ons", "onze") nemen de bescherming van de gegevens van de gebruikers ("gebruikers" of "u") van onze website en/of onze mobiele app (de "website" of de "mobiele app ”) en we verbinden ons ertoe de informatie te beschermen die gebruikers ons verstrekken in verband met het gebruik van onze website en/of onze mobiele app (gezamenlijk: “digitale activa”). Bovendien verbinden wij ons ertoe uw gegevens te beschermen en te gebruiken in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving.
Dit privacybeleid legt onze praktijken uit met betrekking tot het verzamelen, gebruiken en openbaar maken van uw informatie door uw gebruik van onze digitale activa (de "Services") wanneer u toegang krijgt tot de Services via uw apparaten.
Lees het privacybeleid aandachtig door en zorg ervoor dat u onze praktijken met betrekking tot uw gegevens volledig begrijpt voordat u onze diensten gebruikt. Als u dit beleid hebt gelezen, het volledig begrijpt en het niet eens bent met onze aanpak, moet u stoppen met het gebruik van onze digitale middelen en diensten. Door onze diensten te gebruiken, accepteert u de voorwaarden van deze richtlijn voor gegevensbescherming. Verder gebruik van de diensten houdt in dat u akkoord gaat met dit privacybeleid en alle wijzigingen daarin.
In dit privacybeleid leert u:
Hoe we gegevens verzamelen
Welke gegevens we verzamelen?
Waarom we deze gegevens verzamelen
Aan wie geven we de gegevens door
Waar de gegevens worden opgeslagen
Hoe lang worden de gegevens bewaard
Hoe we de gegevens beschermen
Hoe we omgaan met minderjarigen
Updates of wijzigingen in het privacybeleid
Welke gegevens verzamelen we?
Categorie: Altijd
Hieronder vindt u een overzicht van de gegevens die we kunnen verzamelen:

Niet-geïdentificeerde en niet-identificeerbare informatie die u verstrekt tijdens het registratieproces of die wordt verzameld door het gebruik van onze diensten ("niet-persoonlijke gegevens"). Met niet-persoonlijke gegevens kunnen geen conclusies worden getrokken over wie ze heeft verzameld. Niet-persoonlijke informatie die we verzamelen, bestaat voornamelijk uit technische en geaggregeerde gebruiksinformatie.
Individueel identificeerbare informatie, dwz alle informatie die kan worden gebruikt om u te identificeren of die u met redelijke inspanning zou kunnen identificeren (“persoonsgegevens”). De persoonlijke informatie die we via onze diensten verzamelen, kan informatie bevatten die van tijd tot tijd wordt gevraagd, zoals namen, e-mailadressen, adressen, telefoonnummers, IP-adressen en meer. Als we persoonsgegevens combineren met niet-persoonsgebonden gegevens, behandelen we deze als persoonsgegevens zolang ze in combinatie bestaan.
Hoe verzamelen we gegevens?
Categorie: Altijd
Hieronder staan de belangrijkste methoden die we gebruiken om gegevens te verzamelen:

We verzamelen gegevens wanneer u onze diensten gebruikt. Dus wanneer u onze digitale activa bezoekt en services gebruikt, kunnen we het gebruik, de sessies en gerelateerde informatie verzamelen, registreren en opslaan.
We verzamelen gegevens die u zelf aan ons verstrekt, bijvoorbeeld wanneer u rechtstreeks contact met ons opneemt via een communicatiekanaal (bijvoorbeeld een e-mail met een opmerking of feedback).
We kunnen gegevens verzamelen uit bronnen van derden, zoals hieronder beschreven.
We verzamelen gegevens die u aan ons verstrekt wanneer u inlogt op onze diensten via een derde partij, zoals Facebook of Google.
Waarom verzamelen we deze gegevens?
Categorie: Altijd
Wij kunnen uw gegevens gebruiken voor de volgende doeleinden:

om onze diensten te verlenen en te exploiteren;
om onze diensten te ontwikkelen, aan te passen en te verbeteren;
om te reageren op uw feedback, vragen en verzoeken en om hulp te bieden;
om behoefte- en gebruikspatronen te analyseren;
voor andere interne, statistische en onderzoeksdoeleinden;
om onze gegevensbeveiliging en fraudepreventiemogelijkheden te verbeteren;
om schendingen te onderzoeken en om onze algemene voorwaarden af te dwingen en om te voldoen aan toepasselijke wet- en regelgeving of overheidsopdrachten;
om u te voorzien van updates, nieuws, promotiemateriaal en andere informatie met betrekking tot onze diensten. Bij promotionele e-mails kunt u zelf beslissen of u deze wilt blijven ontvangen. Zo niet, klik dan op de afmeldlink in die e-mails.
Met wie delen we deze gegevens?
Categorie: Altijd
We kunnen uw gegevens doorgeven aan onze dienstverleners om onze diensten uit te voeren (bijv. opslag van gegevens via hostingdiensten van derden, technische ondersteuning, enz.).

We kunnen uw informatie ook in de volgende omstandigheden vrijgeven: (i) om illegale activiteiten of ander wangedrag te onderzoeken, op te sporen, te voorkomen of er actie tegen te ondernemen; (ii) om onze rechten van verdediging vast te stellen of uit te oefenen; (iii) om onze rechten, eigendommen of persoonlijke veiligheid en de veiligheid van onze gebruikers of het publiek te beschermen; (iv) in geval van een controlewijziging bij ons of bij een van onze gelieerde ondernemingen (door middel van een fusie, overname of aankoop van (in wezen) alle activa, enz.); (v) om uw gegevens te verzamelen, te bewaren en/of te beheren met behulp van geautoriseerde externe providers (bijv. cloudserviceproviders), voor zover dit geschikt is voor zakelijke doeleinden; (vi) om met derden samen te werken om uw gebruikerservaring te verbeteren. Om misverstanden te voorkomen willen wij u erop wijzen dat wij naar eigen inzicht niet-persoonsgebonden gegevens aan derden kunnen doorgeven, doorgeven of anderszins gebruiken.
Categorie: Gebruiker heeft een blog of forum
Houd er rekening mee dat onze diensten sociale interacties mogelijk maken (bijv. inhoud, informatie en opmerkingen openbaar plaatsen en met andere gebruikers chatten). We willen u erop wijzen dat alle inhoud of gegevens die u op deze gebieden verstrekt, door andere mensen kunnen worden gelezen, geregistreerd en gebruikt. We raden af om informatie te plaatsen of te delen die u niet openbaar wilt maken. Als u inhoud uploadt naar onze digitale activa of deze anderszins beschikbaar stelt als onderdeel van het gebruik van een dienst, doet u dit op eigen risico. We hebben geen controle over de acties van andere gebruikers of leden van het publiek met toegang tot uw gegevens of inhoud. U erkent en bevestigt dat kopieën van uw gegevens nog steeds toegankelijk zijn voor derden, zelfs nadat ze zijn verwijderd op gecachete en gearchiveerde pagina's of nadat een kopie/opslag van uw inhoud is gemaakt.
Cookies en vergelijkbare technologieën
Wanneer u onze diensten bezoekt of gebruikt, autoriseren wij derden om webbakens, cookies, pixeltags, scripts en andere technologieën en analysediensten (“trackingtechnologieën”) te gebruiken. Deze trackingtechnologieën kunnen derden in staat stellen uw gegevens automatisch te verzamelen om de navigatie-ervaring op onze digitale activa te verbeteren, hun prestaties te optimaliseren en een gebruikerservaring op maat te garanderen, evenals voor veiligheids- en fraudepreventiedoeleinden.

Lees ons Cookiebeleid voor meer informatie.
Categorie: De gebruiker is NIET verbonden met een advertentieservice
We zullen uw e-mailadres of andere persoonlijke gegevens niet zonder uw toestemming doorgeven aan advertentiebedrijven of advertentienetwerken.
Categorie: De gebruiker is verbonden met een advertentieservice, een campagnemanager of Facebook-advertenties
We kunnen advertenties aanbieden via onze services en onze digitale activa (inclusief websites en applicaties die onze services gebruiken) die ook op u zijn afgestemd, zoals: B. Advertenties op basis van uw recente surfgedrag op websites, apparaten of browsers.

Om deze advertenties aan u te tonen, kunnen we cookies en/of JavaScript en/of web beacons (inclusief clear GIF's) en/of HTML5 lokale opslag en/of andere technologieën gebruiken. We kunnen ook gebruik maken van derden, zoals: B. Netwerkadverteerders (d.w.z. derden die advertenties tonen op basis van uw websitebezoeken) om gerichte advertenties te kunnen aanbieden. Externe aanbieders van advertentienetwerken, adverteerders, sponsors en/of diensten voor het meten van websiteverkeer kunnen ook cookies en/of JavaScript en/of webbakens (inclusief clear GIF's) en/of Flash-cookies en/of andere technologieën gebruiken om de effectiviteit te garanderen. advertenties en advertentie-inhoud voor u aanpassen. Deze cookies van derden en andere technologieën zijn onderworpen aan het specifieke privacybeleid van de betreffende derde partij en niet aan deze.
Waar slaan we de gegevens op?
Categorie: Altijd
Niet-persoonlijke gegevens

Houd er rekening mee dat onze bedrijven, evenals onze vertrouwde partners en serviceproviders, over de hele wereld zijn gevestigd. Voor de doeleinden die in dit privacybeleid worden uiteengezet, bewaren en verwerken we alle niet-persoonlijke gegevens die we verzamelen in verschillende rechtssystemen.
Categorie: Gebruiker verzamelt persoonlijke gegevens
Persoonlijke gegevens
Persoonlijke gegevens kunnen worden bewaard, verwerkt en opgeslagen in de Verenigde Staten, Ierland, Zuid-Korea, Taiwan, Israël en voor zover nodig voor de juiste levering van onze diensten en/of wettelijk vereist (zoals hieronder verder uitgelegd) in andere rechtsgebieden.
Hoe lang worden de gegevens bewaard?
Categorie: Altijd
Houd er rekening mee dat we de verzamelde gegevens zo lang bewaren als nodig is om onze diensten te verlenen, om te voldoen aan onze wettelijke en contractuele verplichtingen jegens u, om geschillen op te lossen en om onze overeenkomsten af te dwingen.
Wij kunnen te allen tijde naar eigen inzicht onjuiste of onvolledige gegevens corrigeren, aanvullen of verwijderen.
Hoe beschermen we de gegevens?
Categorie: Altijd
De hostingservice voor onze digitale assets biedt ons het online platform waarmee we u onze diensten kunnen aanbieden. Uw gegevens kunnen worden opgeslagen via de gegevensopslag, databases en algemene applicaties van onze hostingprovider. Het slaat uw gegevens op beveiligde servers achter een firewall op en biedt veilige HTTPS-toegang tot de meeste delen van zijn diensten.
Categorie: Gebruiker accepteert betalingen / eCom
Alle betalingsopties die door ons en onze hostingprovider voor onze digitale activa worden aangeboden, voldoen aan de voorschriften van de PCI-DSS (gegevensbeveiligingsstandaard van de creditcardindustrie) van de PCI Security Standards Council. Dit is een samenwerking tussen merken als Visa, MasterCard, American Express en Discover. PCI-DSS-vereisten helpen om de veilige verwerking van creditcardgegevens (inclusief fysieke, elektronische en procedurele maatregelen) door onze winkel en de serviceproviders te waarborgen.
Categorie: Altijd
Ongeacht de maatregelen en inspanningen die door ons en onze hostingprovider worden genomen, kunnen en zullen we de absolute bescherming en beveiliging van de gegevens die u uploadt, publiceert of anderszins aan ons of anderen doorgeeft, niet garanderen.
Om deze reden willen we u vragen om veilige wachtwoorden in te stellen en, indien mogelijk, ons of anderen geen vertrouwelijke informatie te verstrekken waarvan de openbaarmaking, naar uw mening, u aanzienlijke of blijvende schade zou kunnen berokkenen. Aangezien e-mail en instant messaging niet als veilige vormen van communicatie worden beschouwd, vragen we u ook om geen vertrouwelijke informatie door te geven via een van deze communicatiekanalen.
Hoe gaan we om met minderjarigen?
Categorie: Gebruiker verzamelt GEEN gegevens van minderjarigen
De diensten zijn niet bedoeld voor gebruikers die de wettelijke meerderjarigheid nog niet hebben bereikt. We zullen niet bewust informatie van kinderen verzamelen. Als u meerderjarig bent, mag u de Services niet downloaden of gebruiken of informatie aan ons verstrekken.

We behouden ons het recht voor om op elk moment een bewijs van leeftijd te vragen, zodat we kunnen verifiëren dat minderjarigen onze diensten gebruiken. In het geval dat we ons ervan bewust worden dat een minderjarige onze diensten gebruikt, kunnen we deze gebruikers de toegang tot onze diensten ontzeggen en blokkeren, en kunnen we alle gegevens die we over deze gebruiker hebben opgeslagen verwijderen. Als je reden hebt om aan te nemen dat een minderjarige gegevens aan ons heeft verstrekt, neem dan contact met ons op zoals hieronder wordt uitgelegd.
Categorie: Gebruiker verzamelt gegevens van minderjarigen
Kinderen kunnen gebruik maken van onze diensten. Als u echter toegang wilt tot bepaalde functies, moet u mogelijk bepaalde informatie verstrekken. Sommige gegevens (inclusief gegevens die zijn verzameld via cookies, webbakens en andere vergelijkbare technologieën) kunnen automatisch worden verzameld. Als we willens en wetens informatie verzamelen, gebruiken of vrijgeven die we van een kind hebben verzameld, zullen we dit informeren en toestemming van de ouders verkrijgen in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving. We stellen de deelname van een kind aan een online activiteit niet afhankelijk van de voorwaarde dat het kind meer contactgegevens verstrekt dan redelijkerwijs nodig is om aan die activiteit deel te nemen. We gebruiken de informatie die we verzamelen alleen in verband met de diensten waar het kind om heeft gevraagd.

We kunnen ook de contactgegevens van een ouder gebruiken om te communiceren over de activiteiten van het kind op de Services. Ouders kunnen informatie bekijken die we van hun kind hebben verzameld, ons verbieden andere informatie over hun kind te verzamelen en verzoeken dat alle informatie die we verzamelen uit onze administratie wordt verwijderd.

Neem contact met ons op om de gegevens van uw kind in te zien, bij te werken of te verwijderen. Ter bescherming van uw kind kunnen wij u vragen om uw identiteitsbewijs te overleggen. We kunnen u de toegang tot de gegevens ontzeggen als we van mening zijn dat uw identiteit twijfelachtig is. Houd er rekening mee dat bepaalde gegevens niet kunnen worden verwijderd vanwege andere wettelijke verplichtingen.
Categorie: Altijd
We zullen uw persoonlijke gegevens alleen gebruiken voor de doeleinden uiteengezet in het privacybeleid en alleen als we ervan overtuigd zijn dat:

het gebruik van uw persoonsgegevens is noodzakelijk om een overeenkomst uit te voeren of af te sluiten (bijvoorbeeld om u zelf de diensten te verlenen of om klantenservice of technische ondersteuning te bieden);
het gebruik van uw persoonsgegevens noodzakelijk is om te voldoen aan relevante wettelijke of regelgevende verplichtingen, of
het gebruik van uw persoonlijke gegevens is noodzakelijk om onze legitieme zakelijke belangen te ondersteunen (op voorwaarde dat dit te allen tijde gebeurt op een manier die evenredig is en uw gegevensbeschermingsrechten respecteert).
Als ingezetene van de EU kunt u:

om bevestiging te vragen of er al dan niet persoonlijke gegevens over u worden verwerkt en om toegang te vragen tot uw opgeslagen persoonlijke gegevens en bepaalde aanvullende informatie;
om de ontvangst te verzoeken van persoonsgegevens die u aan ons hebt verstrekt in een gestructureerd, gangbaar en machineleesbaar formaat;
de correctie van uw persoonlijke gegevens die door ons zijn opgeslagen te verzoeken;
verzoeken om verwijdering van uw persoonlijke gegevens;
bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons;
de beperking van de verwerking van uw persoonsgegevens verzoeken, of
een klacht indienen bij een toezichthoudende autoriteit.
Houd er echter rekening mee dat deze rechten niet onbeperkt zijn en onderhevig kunnen zijn aan onze eigen legitieme belangen en wettelijke vereisten. Als u algemene vragen heeft over de persoonlijke informatie die we verzamelen en hoe we deze gebruiken, neem dan contact met ons op zoals hieronder beschreven.
Tijdens het verlenen van de diensten kunnen we gegevens over de grenzen heen overdragen aan gelieerde bedrijven of andere derde partijen en vanuit uw land/rechtsstelsel naar andere landen/rechtsstelsels wereldwijd. Door gebruik te maken van de diensten stemt u in met de overdracht van uw gegevens buiten de EER.

Indien u gevestigd bent in de EER, worden uw persoonsgegevens alleen doorgegeven naar locaties buiten de EER als wij ervan overtuigd zijn dat er sprake is van een passend of vergelijkbaar niveau van bescherming van persoonsgegevens. We zullen passende maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat we adequate contractuele afspraken hebben met onze derde partijen om ervoor te zorgen dat er passende veiligheidsmaatregelen zijn getroffen, zodat het risico van onrechtmatig gebruik, wijziging, verwijdering, verlies of diefstal van uw persoonlijke gegevens tot een minimum wordt beperkt en dat deze derden handelen te allen tijde in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving.
Consumentenrechten in Californië

Als u de Services gebruikt als inwoner van Californië, hebt u mogelijk het recht op grond van de California Consumer Privacy Act ("CCPA") om toegang tot en verwijdering van uw informatie te vragen.

Om uw recht op toegang tot en verwijdering van uw gegevens uit te oefenen, leest u hieronder hoe u contact met ons kunt opnemen.
Categorie: De website verkoopt geen gegevens van zijn gebruikers
We verkopen geen persoonlijke informatie van gebruikers voor de bedoelingen en doeleinden van de CCPA.
Categorie: Websites met een blog of forum
Gebruikers van de Services die ingezetenen zijn van Californië en jonger zijn dan 18 jaar kunnen de verwijdering van hun gepubliceerde inhoud per e-mail aanvragen en verkrijgen op het adres dat wordt vermeld in het gedeelte 'Contact' hieronder. Deze verzoeken moeten allemaal worden gemarkeerd met 'Verzoek tot verwijdering van Californië'. Alle vereisten moeten een beschrijving bevatten van de inhoud die u wilt verwijderen en voldoende informatie om ons in staat te stellen het materiaal te lokaliseren. We accepteren geen communicatie die niet is gemarkeerd of onjuist is afgeleverd, en we kunnen mogelijk niet reageren als u niet voldoende informatie verstrekt. Houd er rekening mee dat uw verzoek er niet voor zorgt dat het materiaal volledig of volledig wordt verwijderd. Materiaal dat u plaatst, kan bijvoorbeeld opnieuw worden gepubliceerd of opnieuw worden gepost door andere gebruikers of derden.
Updates of wijzigingen in het privacybeleid
Categorie: Altijd
We kunnen deze richtlijn voor gegevensbescherming van tijd tot tijd naar eigen goeddunken herzien; de op de website gepubliceerde versie is altijd up-to-date (zie informatie over de "status"). Wij vragen u deze richtlijn gegevensbescherming regelmatig te controleren op wijzigingen. Bij ingrijpende wijzigingen zullen wij een bericht op onze website publiceren. Als u de services blijft gebruiken nadat u op de hoogte bent gesteld van wijzigingen aan onze website, wordt dit beschouwd als uw bevestiging en instemming met de wijzigingen in het privacybeleid en uw toestemming om gebonden te zijn aan de voorwaarden van deze wijzigingen.
Contact
Categorie: Altijd
Als u algemene vragen heeft over de Services of de informatie die we over u verzamelen en hoe we deze gebruiken, neem dan contact met ons op via:

Naam: Calorsol GmbH
Adres: Rathausträßle 2. 72138 Kirchentellinsfurt, Duitsland
E-mailadres: calorsolde@gmail.com