introducció
Nosaltres ("nosaltres", "nosaltres", "nostres") prenem la protecció de les dades dels usuaris ("usuaris" o "vosaltres") del nostre lloc web i / o de la nostra aplicació mòbil (el "lloc web" o el "mòbil" app ”) i ens comprometem a protegir la informació que ens proporcionen els usuaris en relació amb l’ús del nostre lloc web i / o de la nostra aplicació mòbil (col·lectivament:“ recursos digitals ”). A més, ens comprometem a protegir i utilitzar les vostres dades d’acord amb la legislació aplicable.
Aquesta Política de privadesa explica les nostres pràctiques quant a la recopilació, ús i divulgació de la vostra informació mitjançant l'ús dels nostres actius digitals (els "Serveis") quan accediu als Serveis a través dels vostres dispositius.
Llegiu atentament la política de privadesa i assegureu-vos que enteneu plenament les nostres pràctiques en relació amb les vostres dades abans d’utilitzar els nostres serveis. Si heu llegit aquesta política, l’heu entesa completament i no esteu d’acord amb el nostre enfocament, heu de deixar d’utilitzar els nostres recursos i serveis digitals. En utilitzar els nostres serveis, accepteu els termes d’aquesta política de privadesa. L’ús addicional dels serveis constitueix l’acceptació d’aquesta política de privadesa i de tots els canvis que s’hi facin.
En aquesta política de privadesa aprendràs:
Com recopilem dades
Quines dades recollim
Per què recopilem aquestes dades
A qui transmetem les dades
On s’emmagatzemen les dades
Quant de temps es conservaran les dades
Com protegim les dades
Com tractem amb menors
Actualitzacions o canvis a la política de privadesa
Quines dades recopilem?
Categoria: Sempre
A continuació es mostra una visió general de les dades que podem recopilar:

Informació no identificada i no identificable que proporcioneu durant el procés de registre o que es recopila mitjançant l’ús dels nostres serveis ("dades no personals"). Les dades no personals no permeten treure conclusions sobre qui les va recollir. La informació no personal que recopilem consisteix principalment en informació d’ús tècnica i agregada.
Informació identificable individualment, és a dir, tota aquella que es pugui utilitzar per identificar-lo o que pugui identificar-lo amb un esforç raonable ("dades personals"). La informació personal que recopilem a través dels nostres serveis pot incloure informació que se sol·licita de tant en tant, com ara noms, adreces de correu electrònic, adreces, números de telèfon, adreces IP, etc. Si combinem dades personals amb dades no personals, les tractarem com a dades personals sempre que existeixin combinades.
Com recopilem dades?
Categoria: Sempre
A continuació es mostren els mètodes principals que fem servir per recopilar dades:

Recopilem dades quan utilitzeu els nostres serveis. Així, quan visiteu els nostres recursos digitals i utilitzeu els serveis, podem recollir, gravar i emmagatzemar l’ús, les sessions i la informació relacionada.
Recopilem les dades que ens faciliteu vosaltres mateixos, per exemple, quan us poseu en contacte amb nosaltres directament a través d’un canal de comunicació (per exemple, un correu electrònic amb comentaris o comentaris).
Podem recopilar dades de fonts de tercers tal com es descriu a continuació.
Recopilem dades que ens proporcioneu quan inicieu sessió als nostres serveis mitjançant un proveïdor extern, com ara Facebook o Google.
Per què recopilem aquestes dades?
Categoria: Sempre
Podem utilitzar les vostres dades per a les finalitats següents:

proporcionar i operar els nostres serveis;
desenvolupar, personalitzar i millorar els nostres serveis;
per respondre als vostres comentaris, consultes i sol·licituds i oferir ajuda;
analitzar els requisits i els patrons d’ús;
amb altres finalitats internes, estadístiques i de recerca;
millorar les nostres capacitats de seguretat de dades i prevenció de fraus;
investigar les infraccions i fer complir els nostres termes i condicions i complir amb la legislació, la normativa o les ordres governamentals aplicables;
per proporcionar-vos actualitzacions, notícies, material promocional i altra informació relacionada amb els nostres serveis. En el cas dels correus electrònics promocionals, podeu decidir vosaltres mateixos si voleu continuar rebent-los. Si no, feu clic a l'enllaç de cancel·lació de la subscripció d'aquests correus electrònics.
Amb qui compartim aquestes dades?
Categoria: Sempre
Podem transmetre les vostres dades als nostres proveïdors de serveis per tal d’operar els nostres serveis (per exemple, emmagatzematge de dades mitjançant serveis d’allotjament de tercers, prestació d’assistència tècnica, etc.).

També podem divulgar la vostra informació en les següents circumstàncies: (i) investigar, detectar, prevenir o prendre mesures contra activitats il·legals o qualsevol altra mala conducta; (ii) establir o exercir els nostres drets de defensa; (iii) per protegir els nostres drets, propietats o seguretat personal, i la seguretat dels nostres usuaris o del públic; (iv) en cas de canvi de control a la nostra empresa o en alguna de les nostres empreses afiliades (mitjançant una fusió, adquisició o compra (essencialment) de tots els actius, etc.); (v) per recopilar, conservar i / o gestionar les vostres dades mitjançant proveïdors de tercers autoritzats (per exemple, proveïdors de serveis al núvol), en la mesura que sigui adequat per a fins comercials; (vi) treballar amb tercers per millorar la vostra experiència d'usuari. Per evitar malentesos, voldríem assenyalar que podem transferir, transmetre o fer servir dades no personals a tercers, segons el nostre criteri.
Categoria: L'usuari té un bloc o fòrum
Tingueu en compte que els nostres serveis permeten interaccions socials (per exemple, publicar contingut, informació i comentaris públicament i xatejar amb altres usuaris). Volem assenyalar que qualsevol contingut o informació que proporcioneu en aquestes àrees pot ser llegida, enregistrada i utilitzada per altres persones. No recomanem publicar ni compartir informació amb altres persones que no vulgueu fer públiques. Si pengeu contingut als nostres actius digitals o el feu disponible d’altra manera com a part de l’ús d’un servei, es farà sota la vostra responsabilitat. No podem controlar les accions d'altres usuaris o membres del públic amb accés a les vostres dades o contingut. Reconeixeu i confirmeu que tercers poden accedir a les còpies de les vostres dades, fins i tot després d’haver-les suprimit a les pàgines emmagatzemades a la memòria cau o arxivades o després de fer una còpia / emmagatzematge del vostre contingut.
Cookies i tecnologies similars
Quan visiteu o accediu als nostres serveis, autoritzem tercers a utilitzar fars web, galetes, etiquetes de píxels, scripts i altres tecnologies i serveis d’anàlisi (“tecnologies de seguiment”). Aquestes tecnologies de seguiment poden permetre a tercers recopilar automàticament les vostres dades per millorar l’experiència de navegació dels nostres actius digitals, optimitzar-ne el rendiment i garantir una experiència d’usuari a mida, així com amb finalitats de seguretat i prevenció de fraus.

Per obtenir més informació, llegiu la nostra Política de cookies.
Categoria: l’usuari NO està connectat a cap servei de publicitat
No transmetrem la vostra adreça de correu electrònic ni altres dades personals a empreses publicitàries o xarxes publicitàries sense el vostre consentiment.
Categoria: l’usuari està connectat a un servei de publicitat, un gestor de campanyes o Facebook Ads
És possible que publiquem publicitat a través dels nostres serveis i dels nostres recursos digitals (inclosos els llocs web i les aplicacions que utilitzen els nostres serveis) que també es poden adaptar a la vostra mida, com ara: B. Anuncis basats en els vostres hàbits de navegació recents a llocs web, dispositius o navegadors.

Per servir-vos aquests anuncis, podem utilitzar cookies i / o JavaScript i / o balises web (inclosos GIF clars) i / o emmagatzematge local HTML5 i / o altres tecnologies. També podem utilitzar tercers, com ara B. Anunciants de la xarxa (és a dir, tercers que mostren anuncis basats en les visites del vostre lloc web) per publicar anuncis específics. Els proveïdors de xarxes de publicitat de tercers, anunciants, patrocinadors i / o serveis de mesurament del trànsit de llocs web també poden utilitzar galetes i / o JavaScript i / o balises web (inclosos GIF clars) i / o galetes Flash i / o altres tecnologies per garantir l’eficàcia. Mesureu els vostres anuncis i personalitzeu el vostre contingut publicitari. Aquestes cookies de tercers i altres tecnologies estan subjectes a la política de privadesa específica del tercer respectiu i no a aquesta.
On emmagatzemem les dades?
Categoria: Sempre
Dades no personals

Tingueu en compte que les nostres empreses, així com els nostres socis i proveïdors de serveis de confiança, es troben a tot el món. Als efectes descrits en aquesta política de privadesa, emmagatzemem i processem totes les dades no personals que recopilem en diferents sistemes legals.
Categoria: l’usuari recopila dades personals
Dades personals
Les dades personals es poden mantenir, processar i emmagatzemar als Estats Units, Irlanda, Corea del Sud, Taiwan, Israel i en la mesura necessària per a la prestació adequada dels nostres serveis i / o requerits per la llei (tal com s’explica més endavant) en altres jurisdiccions.
Quant de temps es conservaran les dades?
Categoria: Sempre
Tingueu en compte que conservem les dades recollides durant tot el temps que sigui necessari per proporcionar els nostres serveis, per complir les nostres obligacions legals i contractuals amb vosaltres, per resoldre disputes i per fer complir els nostres acords.
Podem corregir, complementar o eliminar dades incorrectes o incompletes a la nostra discreció en qualsevol moment.
Com protegim les dades?
Categoria: Sempre
El servei d’allotjament dels nostres actius digitals ens proporciona la plataforma en línia a través de la qual podem oferir-li els nostres serveis. Les vostres dades es poden emmagatzemar mitjançant l’emmagatzematge de dades, bases de dades i aplicacions generals del nostre proveïdor d’allotjament. Emmagatzema les vostres dades en servidors segurs darrere d’un tallafoc i ofereix accés HTTPS segur a la majoria d’àrees dels seus serveis.
Categoria: L'usuari accepta pagaments / eCom
Totes les opcions de pagament que oferim nosaltres i el nostre proveïdor d’allotjament dels nostres actius digitals compleixen la normativa del PCI-DSS (estàndard de seguretat de dades de la indústria de les targetes de crèdit) del PCI Security Standards Council. És una col·laboració entre marques com Visa, MasterCard, American Express i Discover. Els requisits PCI-DSS ajuden a garantir la manipulació segura de les dades de la targeta de crèdit (incloses les mesures físiques, electròniques i processals) per part de la nostra botiga i els proveïdors de serveis.
Categoria: Sempre
Independentment de les mesures i esforços que prenguem nosaltres i el nostre proveïdor d’allotjament, no podem ni garantirem la protecció i seguretat absoluta de les dades que pengeu, publiqueu o ens transmeteu a nosaltres o a altres persones.
Per aquest motiu, voldríem demanar-vos que configureu contrasenyes segures i, si és possible, que no ens proporcioneu a nosaltres o a altres persones informació confidencial, la divulgació de la qual, segons el vostre parer, us podria perjudicar greument o permanentment. Atès que el correu electrònic i la missatgeria instantània no es consideren formes de comunicació segures, també li demanem que no transmeti cap informació confidencial a través d’aquests canals de comunicació.
Com tractem els menors?
Categoria: L'usuari NO recull cap dada de menors
Els serveis no estan pensats per a usuaris que encara no tinguin la majoria d’edat legal. No recopilarem, sense saber-ho, informació dels nens. Si teniu menys de la majoria d’edat, no heu de descarregar ni utilitzar els Serveis ni proporcionar-nos cap informació.

Ens reservem el dret de sol·licitar una prova d’edat en qualsevol moment per poder verificar que els menors utilitzen els nostres serveis. En el cas que ens adonem que un menor utilitza els nostres serveis, podem prohibir a aquests usuaris accedir als nostres serveis i bloquejar-los, i podem eliminar totes les dades que tinguem emmagatzemades sobre aquest usuari. Si teniu motius per creure que un menor ens ha revelat dades, poseu-vos en contacte amb nosaltres tal com s’explica a continuació.
Categoria: l’usuari recopila dades de menors
Els nens poden utilitzar els nostres serveis. Tot i això, si voleu accedir a determinades funcions, és possible que hagueu de proporcionar certa informació. Algunes dades (incloses les dades recopilades a través de cookies, balises web i altres tecnologies similars) es poden recopilar automàticament. Si recopilem, fem servir o divulguem conscientment la informació que hem recollit d’un nen, ho notificarem i obtindrem el consentiment dels pares d’acord amb la legislació aplicable. No fem que la participació d’un nen en una activitat en línia estigui condicionada a que el menor proporcioni més informació de contacte de la raonablement necessària per participar en aquesta activitat. Únicament utilitzem la informació que recopilem en relació amb els serveis que el menor ha sol·licitat.

També podem utilitzar les dades de contacte dels pares per comunicar-nos sobre les activitats del nen als Serveis. Els pares poden veure la informació que hem recopilat del seu fill, ens prohibeixen recopilar qualsevol altra informació sobre el seu fill i sol·licitar que se suprimeixi dels nostres registres qualsevol informació que recopilem.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres per veure, actualitzar o suprimir les dades del vostre fill. Per protegir el vostre fill, és possible que us demanem que aporteu proves de la vostra identitat. Podem negar-vos l’accés a les dades si creiem que la vostra identitat és qüestionable. Tingueu en compte que determinades dades no es poden suprimir a causa d’altres obligacions legals.
Categoria: Sempre
Únicament utilitzarem les vostres dades personals per a les finalitats establertes a la política de privadesa i només si estem convençuts que:

l’ús de les vostres dades personals és necessari per realitzar o celebrar un contracte (per exemple, per proporcionar-vos els serveis vosaltres mateixos o per proporcionar servei d’atenció al client o assistència tècnica);
l'ús de les vostres dades personals és necessari per complir amb les obligacions legals o reglamentàries pertinents o
l’ús de les vostres dades personals és necessari per donar suport als nostres legítims interessos comercials (sempre que es faci en tot moment de manera proporcional i respecti els vostres drets de protecció de dades).
Com a resident a la UE, podeu:

sol·liciteu confirmació sobre si s'estan processant o no dades personals relacionades amb vosaltres i sol·liciteu accés a les vostres dades personals emmagatzemades i a certa informació addicional;
sol·liciteu la recepció de dades personals que ens heu proporcionat en un format estructurat, comú i llegible per màquina;
sol·liciteu la correcció de les vostres dades personals que emmagatzemem;
sol·liciteu la supressió de les vostres dades personals;
oposar-se al tractament de les seves dades personals per part nostra;
sol·liciteu la restricció del tractament de les vostres dades personals o bé
presentar una reclamació a una autoritat de control.
Tingueu en compte, però, que aquests drets no són il·limitats i poden estar subjectes als nostres propis interessos legítims i als requisits regulatoris. Si teniu preguntes generals sobre la informació personal que recopilem i sobre com la fem servir, poseu-vos en contacte amb nosaltres tal com es detalla a continuació.
En el moment de proporcionar els serveis, podem transferir dades transfrontereres a empreses afiliades o a tercers i des del vostre país / sistema jurídic a altres països / sistemes jurídics de tot el món. En utilitzar els serveis, accepteu la transferència de les vostres dades fora de l’EEE.

Si teniu la seu a l’EEE, les vostres dades personals només es transferiran a ubicacions fora de l’EEE si estem convençuts que hi ha un nivell adequat o comparable de protecció de les dades personals. Prendrem les mesures adequades per assegurar-nos que tenim acords contractuals adequats amb els nostres tercers per garantir que s’estableixin les mesures de seguretat adequades de manera que es minimitzi el risc d’ús il·legal, alteració, supressió, pèrdua o robatori de les seves dades personals i que aquestes tercers actuen d'acord amb la legislació aplicable en tot moment.
Drets del dret del consumidor a Califòrnia

Si utilitzeu els Serveis com a resident a Califòrnia, és possible que, segons la Llei de privadesa del consumidor de Califòrnia ("CCPA"), sol·liciteu l'accés i la supressió de la vostra informació.

Per exercir el vostre dret a accedir i suprimir les vostres dades, llegiu a continuació com contactar amb nosaltres.
Categoria: El lloc web no ven cap de les dades dels seus usuaris
No venem les dades personals dels usuaris per a les intencions i finalitats del CCPA.
Categoria: llocs web amb un bloc o fòrum
Els usuaris dels Serveis residents a Califòrnia i menors de 18 anys poden sol·licitar i obtenir la supressió del contingut publicat per correu electrònic a l'adreça indicada a la secció "Contacteu amb nosaltres" a continuació. Aquestes sol·licituds han d'estar marcades amb "Sol·licitud de retirada de Califòrnia". Tots els requisits han d’incloure una descripció del contingut que voleu suprimir i la informació suficient per permetre’ns localitzar el material. No acceptarem comunicacions que no estiguin marcades o no es lliurin correctament i és possible que no puguem respondre si no proporcioneu informació suficient. Tingueu en compte que la vostra sol·licitud no garanteix que se suprimeixi completament o completament el material. Per exemple, el material que publiqueu pot ser reeditat o publicat per altres usuaris o tercers.
Actualitzacions o canvis a la política de privadesa
Categoria: Sempre
Podem revisar aquesta directriu de protecció de dades de tant en tant al nostre criteri; la versió publicada al lloc web sempre està actualitzada (vegeu la informació sobre l ’“ estat ”). Us demanem que consulteu aquesta directriu de protecció de dades periòdicament si hi ha canvis. Si hi ha canvis significatius, publicarem un avís al nostre lloc web. Si continueu utilitzant els serveis després de rebre notificacions de canvis al nostre lloc web, es considerarà com la vostra confirmació i consentiment als canvis de la política de privadesa i el vostre consentiment per estar obligat pels termes d’aquests canvis.
Contacte
Categoria: Sempre
Si teniu preguntes generals sobre els Serveis o la informació que recopilem sobre vosaltres i sobre com els fem servir, poseu-vos en contacte amb nosaltres a:

Nom: Calorsol GmbH
Adreça: Rathausträßle 2. 72138 Kirchentellinsfurt, Alemanya
Adreça electrònica: calorsolde@gmail.com